Η ΑΝΤΑ άρχισε την λειτουργία της σε έναν μικρό χώρο στην περιοχή Ανάληψη στην  Θεσσαλονίκη το 1978 . Χάρη στην προσπάθεια των ιδιοκτητών και εργαζομένων της και την στήριξη των πελατών της , η εταιρία εξελίχθηκε στις δεκαετίες που ακολούθησαν στην πιο επώνυμο προμηθευτή  ιατρικών και επαγγελματικών στολών στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Λευκωσία .

Η προσπάθεια μας είναι πάντα να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με στολές εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές . Στολές με λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη αντοχή στις συνθήκες που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και του τουρισμού  . Επιλέγουμε λοιπόν πολύ προσεκτικά τους προμηθευτές υφασμάτων , πρώτων υλών και εμπορευμάτων που χρησιμοποιούμε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες του πλανήτη .

Σταθμός στην ιστορία μας η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Careismatic Brands Inc , που διακινεί στην παγκόσμια αγορά τις στολές Cherokee , Dickies Medical , Infinity , Elle , Heartsoul , Tooniforms και τα υποδήματα Anywear .

Η παρουσία μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο ξεκίνησέ το 2015 και σήμερα μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που διαθέτουμε στα ηλεκτρονικά καταστήματα  www.antauniforms.gr (για Ελλάδα) ,  www.antauniforms.com.cy (για Κύπρο) και το νέο μας απόκτημα www.antachef.gr  που ειδικεύεται στις στολές της κουζίνας , του service και της βιομηχανίας τουρισμού σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο παραγωγό αυτών των προϊόντων παγκοσμίως την Chef Works Inc.

Ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρείτε στολές ιατρικές , στολές εφημερίας , στολές χειρουργείου , στολές νοσηλευτριών και νοσηλευτών , ιατρικές μπλούζες και καπελάκια χειρουργείου σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Φυσικά μια στολή δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα αντίστοιχα επαγγελματικά υποδήματα. Η ΑΝΤΑ σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα για να επιλέξετε τα σαμπό η τα παπούτσια που σας ταιριάζουν σε συνεργασία με τις εταιρίες Division Anatomicos , Shoes for Crews ,  Toffeln , Anywear , Oxypas , Sketchers , Blueline και Ribe .

Είμαστε καθημερινά στην διάθεση σας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε στολές και υποδήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ακούσουμε τις προτάσεις σας που μπορούν να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας .